Här kan du få svar på några av de vanligaste frågorna. Om du behöver mer hjälp, vänligen kontakta oss direkt (kontaktformulär nedan)

Vanliga frågor & svar

Frakt

Leverans

Vår normala leveranstid är

Sverige: 2-5 arbetsdagar

Norge: 5-15 arbetsdagar. Som oftast tar leveransen inte mer än 4-7 arbetsdagar, men beroende på vart i norge leveransen ska skickas kan det ta längre tid.

EU: 3-10 arbetsdagar

Så fort leveransen lämnat oss kommer du få en avisering med spårningslänk så du kan följa försändelsen.


Leveranstiden beror på storleken på din beställning och var leveransen ska skickas, leveranser till städer är ofta snabbare än till landsbygdssamhällen. Om du har frågor om leveranstider kan du kontakta oss direkt på info@fjelltopp.se

Hur skickar ni varorna?

Alla beställningar skickas i pappersrör med omlott för att skydda den inre förpackningen, så att vi också undviker att tråkiga fraktetiketter förstör vår fina förpackning. Perfekt för dig som vill ge våra motiv i present. Om du köper våra motiv med en ram skickas de i platta kartongförpackningar som är tillräckligt starka för att skydda motivet och ramen ordentligt.

Hur mycket kostar frakten?

Vi bjuder alltid på frakten till alla europeiska länder samt Norge.

För övriga länder tillkommer en fraktkostnad.

Var och när kan jag hämta min beställning?

När ditt paket är redo att hämtas får du ett meddelande via e-post och/eller SMS med ett spårningsnummer och information om var du kan hämta ditt paket.

Om din leverans skulle bli försenad är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@fjelltopp.se så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Vad händer om jag inte hämtar ut min beställning?

Du har normalt 14 dagar på dig att hämta paketet hos ombudet från det att du fick ditt leveransmeddelande. Därefter returneras paketet till oss.

Vi tar ut en avgift på 150 SEK för paket som inte hämtas ut. Skulle du av någon anledning inte haft möjlighet att hämta ut paketet, skickar vi tillbaka det till dig kostnadsfritt.

Vilka länder skickar ni till?

Vi skickar till samtliga länder inom EU, UK samt Norge.

Vi kan oftast erbjuda frakt till de flesta länder, maila info@fjelltopp.se så återkommer vi om vi kan frakta till dig.

Hur vet jag att ni har mottagit min beställning?

Vi skickar en orderbekräftelse via e-post. Om du inte får någon bekräftelse ska du först kontrollera din skräppostkorg, tyvärr kan det hända att bekräftelsen hamnar där. Om den inte finns där, kontakta oss på info@fjelltopp.se så hjälper vi dig med en ny bekräftelse.

Returpolicy & ångerrätt

Returpolicy

Vi garanterar 90 dagars returrätt för alla våra produkter. Om du inte är nöjd med de produkter du får eller om de helt enkelt inte motsvarar dina förväntningar har du alltid 90 dagar på dig att returnera produkterna, förutsatt att de är i originalskick. Kontakta oss för att utnyttja vår returpolicy info@fjelltopp.se.

Hur returnerar jag varor?

Kontakta oss via e-post och ange beställningsnummer, skälet till returen och vilka produkter du vill returnera på info@fjelltopp.se så får du fraktdokument för att returnera varan.

När du lämnar in paketet till ditt transportföretag ber du om ett kvitto som styrker att returen har lämnats in och spara kvittot tills vi har godkänt returen.

Så snart vi har behandlat och godkänt din retur kommer din betalning att återbetalas inom 14 arbetsdagar. Viktigt: Varorna måste returneras i samma skick som när de levererades till dig.

Vad händer om jag mottar felaktig eller skadad poster?

Eftersom vi strävar efter 100 % kundnöjdhet erbjuder vi dig naturligtvis full kompensation i form av en ny produkt när ett tillverknings- eller leveransfel har verifierats. Det är viktigt att inspektera produkten noggrant när den anländer. Om en produkt är skadad eller på annat sätt är felaktig när den anländer ska en reklamation lämnas in (om möjligt) inom 7 dagar från mottagandet. Kontakta oss så ger vi dig ytterligare hjälp i ditt ärende på info@fjelltopp.se.

Återbetalning

Du får din återbetalning senast 14 arbetsdagar efter att vi har mottagit varan.

Återbetalning sker senast 14 arbetsdagar från att vi mottagit din retur. För fullständig information, se våra allmänna villkor.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick. Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av Fjelltopp inom 14 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits.

Ånegrrätten gäller inte om kunden har handlat en limiterad Print som är numrerad. Om kunden har handlat en specialanpassad Produkt eller en Produkt med en signifikant special anpassning, såsom en limiterat Print, så är Kunden inte kvalificerad för Fjelltopps ångerrätt. En Produkt som tagits fram enligt Kundens specifika specifikationer är befriad från konsumentens rätt att häva köpet under lagen om Svenska distansavtal.

Betalning

Hur betalar jag?

Vi erbjuder ett flertal säkra betalningsmetoder. Vi erbjuder Klarna, direktbetalning, faktura, kort (Visa, Mastercard, Amex, ), Paypal och banköverföring.

Våra produker

Kvalitet & miljötänk

Vi använder alltid papper av bästa kvalitet för våra mönster. Pappret är av högsta arkivkvalitet, dvs. färgen bleknar inte och pappret gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss. Alla våra motiv trycks på papper med FSC-miljömärket för ansvarsfullt skogsbruk och EU-miljömärket. Vi lägger stor vikt vid att motivet ska hålla länge, vi anser att hög kvalitet skapar lång livslängd.

Säljer ni ramar?

Ja, vi säljer högkvalitativa träramar i olika färger och storlekar som passar perfekt till våra motiv. Du hittar dem här Våra ramar

Kontakta oss

Har du frågor om din beställning, eller en allmän förfrågan, eller så kanske du saknar ditt favoritfjäll. Tveka inte att kontakta oss!