Välkommen till
vår fjällvärld

Utforska våra nyheter

Skapade bland sovande jättar

Hitta ditt favoritfjäll och ta med dig lugnet från fjällen hem

Möt vår nya designserie

Elevation

Ett samspel mellan ljus och skugga skapar ett fjällandskap som till synes reser sig ut ur pappret, en optisk illusion. Minimalistiska vackra tryck med omtanke till detaljer, och som alltid tryckta på ett matt och kraftigt premiumpapper.

SKAPADE BLAND SOVANDE JÄTTAR

Hantverk & kvalitet

För att skapa våra motiv hämtar vi inspiration och underlag från våra många resor till olika fjällvärldar. Naturen är utan tvekan vår största inspirationskälla, och få saker är vackrare än vad naturen själv har skapat. Fjelltopp är vår hyllning till fjällvärlden vi bor i och älskar.

Utforska vår populära

Kollektion – Altitud

Kollektionen som vi kallar Altitud är vår hyllning till fjällkartor. Väl valda detaljer och naturinspirerade färger skapar vackra och harmoniska motiv.

Välkommen till

Vårt hem

När vinden blåser över fjälltopparna. När marken är täckt av den vitaste av snö. När fjällbjörkarna löv glöder i bärnsten. När marken täcks av glittrande frost. När tystnaden är det enda ljud vi hör.

Det här är vårt hem. Det är här vi finner inspiration.

Vår berättelse

Från Stockholm till de svenska fjällen

– en berättelse om att följa sina drömmar

Fjällvärlden

Genom vår kameralins

Köp våra unika fotomotiv

Kundrecensioner
Underbart när verkligheten överträffar förväntningarna ❤️
Jag köpte en "Abisko / Björkliden / Riksgränsen poster – Altitud". Postern är otroligt vacker och av högsta kvalitet - och vilket nöje att öppna paketet... det är exakt samma känsla som en Apple-produkt. Snabb leverans och personlig service.
En perfekt present!
— Bettina Ahm
Flotte bilder og plakater! Utmerket service dersom det er noe man lurer på. Svarer raskt! Kommer helt sikkert til å bestille flere ganger!
— Reidun Bjørnarå
Har köpt affischer och kartor flera gånger, både till mig själv och till presenter. Blir alltid lika nöjd! Bilderna är så fina och man drömmer sig bort i motiven. Rekommenderas starkt!!
— Per Hjalmar Eklund
Fantastiskt fina bilder och grafiska motiv. Gillar den lilla stämpeln på varje poster. Toppenservice och högsta kvalitet rakt igenom.
— Ellika Nilsson
Makalösa bilder, lyxig leverans
— Cj
Fantastisk bild, extra plus för förpackningen
— Lars
Har länge tittat på deras posters och nu äntligen fick tillfälle att beställa hem en. Måste säga att det nästan överträffade i verkligheten. Så snygg!
— Kardri Kalvo
Väldigt fina produkter av hög kvalitet och mycket trevligt bemötande!
— Anna
Jättefina prints i god kvalitet. Jag vi är supernöjd med min tavla!
— Emil Ericsson
Otroliga tavlor som pryder vår fjällstuga. Deras motiv är väldigt stilrena - älskar dem!
— Caroline
Fantastiskt tavla, fantastisk förpackning, fantastisk leverans, fantastiska människor :)
— Rasmus Bent
Har idag 3 tavlor från Fjelltopp och älskar dem! Så härligt att ha fjäll och ren på väggen hemma så man kan längta och drömma sig till fjälls!!
— Malin
En fantastisk bild med bra kvalitet. Frakten var mycket snabb, bilden och ramen väl förpackade. Jag kommer garanterat att beställa igen.
— Alexandra
Fantastisk bra service. Veldig imøtekommende og rask respons på mail. De tok min forespørsel på alvor og fulgte den opp på en utrolig bra måte! Bildene er superfine og klare i virkeligheten. Anbefales virkelig!
— Louise Normann